Фінансово-правовий інститут трансфертування як можлива складова будівельного права - Устинова, Ірина Петрівна; Яківчук, Жанна Вікторівна (КНУБА, 2018)
В сучасних умовах міждисциплінарних та міжгалузевих зв’язків у праві важливе значення відіграє виокремлення тих суспільних відносин, які регулюються відповідними галузями права. Питання міжбюджетних відносин у фінансовому праві посідає відповідне місце і при формуванні групи таких відносин у будівельному праві.
Keywords: будівельне право; фінансування будівництва; трансфертування; 349.442; 69.003:658.152