Методології візуалізації інформації в системах управління проектами - Єгорченков, О. В. (КНУБА, 2010)
Розглянуто методології візуалізації інформації в управлінні проектами. Розроблено структуру стандарту візуалізації.
Keywords: управління проектами; методології візуалізації; інформація