Методичні вимоги та механізми реалізації схеми планування території Львівської області - Габрель, М. М. (КНУБА, 2010)
У статті зосереджена увага на методичних рекомендаціях щодо пода льшого використання матеріалів Схеми, розробленої УДНДІПІ «Діпромісто» (м. Київ) і затвердженої рішенням Львівської обласної ради, та підвищення практичних результатів виконаної роботи. Викладені пропозиції будуть кори сними при проектуванні об’єктів нижчого ієрархічного рівня, органам виконав чої влади та місцевого самоврядування, а також для наукового супроводу впровадження Схеми.
Keywords: створення ефективних просторових структур області; методичні рекомендації; схема планування території Львівської області; 711.25(477.83)