Скеледром як новий тип фізкультурно-оздоровчої споруди - Лінда, С. М.; Крушельницький, Р. О. (КНУБА, 2010)
У статті розглянуто питання проектування та випробування скеледромів, які на сьогодні є перспективним видом фізкультурно-оздоровчої споруди, який є доступний для всіх категорій населення. Запропонована класифікація скеледромів та розглянуті основні технічні та конструктивні вимоги щодо їх проектування
Keywords: скеледром; фізкультурно-оздоровча споруда; технічні та конструктивні вимоги; 796.526; 725.85