Геотехнічні проблеми при проектуванні, будівництві та експлуатації відповідальних будівельних об’єктів - Ковальський, Р. К.; Дмитрієв, Д. А.; Дорогова, О. В.; Бамбура, А. М. (My University, 2016)
В роботі наведені вимоги до складу робіт щодо проектування і будівництва нових об’єктів класу наслідків СС3 та вимоги до їх результа-тів на прикладі об’єкту в м. Києві.
Keywords: об’єкти класу наслідків СС3; інженерно-геологічні умови; підтоплення; затоплення; просторова модель; 624.131