Технологія виготовлення декоративно-захисних порошкових лако-фарбових покриттів для захисту будівельних металевих виробів - Гоц, В. І.; Ластівка, О. В.; Томін, О. О.; Ковальчук, О. Г. (Видавництво «БАРМИ», 2019)
В статті розглянуто обґрунтування вибору використання сировинних матеріалів для порошкових лако-фарбових покриттів та технології їх виготовлення для захисту будівельних металевих виробів.
Keywords: порошкова фарба; плівкоутворюючий компонент; наповнювач; технологія виготовлення; міцність; адгезія; корозійна стійкість