Лінійна алгебра - Бондаренко Н.В.; Отрашевська, В. В. (КНУБА, 2023)
Викладено розділ «Лінійна алгебра» курсу «Вища математика», який включає такі теми: комплексні числа, многочлени та їхні корені, алгебру матриць, визначники, системи лінійних рівнянь, лінійні простори, лінійні оператори у векторних просторах. Містить стислі теоретичні відомості, приклади розв’язання типових задач та вправи для самостійної роботи.
Keywords: лінійна алгебра; вища математика; числа; многочлени; система лінійного рівняня; лінійний простір