Моделювання екологічного впливу транспортного потоку на обгрунтування вибору інженерно-планувальних рішень перетинів міських магістралей - Солуха, Ігор Борисович; Євстіфєєв, Д. В. (КНУБА, 2013)
Розглянуте моделювання екологічного впливу транспортного потоку на обґрунтування вибору інженерно-планувальних рішень перетинів міських магістралей. Використане вітчизняне ПЗ ЕОЛ та іноземне ПЗ VISSIM для порівняння різних підходів для моделювання екологічного навантаження на при магістральну території перетинів магістралей в крупних містах.
Keywords: інженерно-планувальні рішення; міські магістралі; екологічний вплив транспортного потоку; моделювання екологічного навантаження