Динамічні фасади житлових і громадських будівель - Самойлович, В. В.; Зернова, А. Ю. (КНУБА, 2016)
Аналізуються прогресивні тенденції в архітектурі,що пов’язані з трансформацією архітектурної форми у відповідності з вимогами суспільства та змін оточуючого середовища; визначені особливості архітектурно – конструктивних рішень динамічних адаптованих фасадів житлових і громадських будівель.
Keywords: динамічна архітектура; світовий досвід; архітектурно-конструктивні рішення; динамічна адаптація фасадів; dynamic architecture; world experience; architecture and construction solutions; dynamic adaptation of facades