Аналіз досліджень антропогенного впливу на атмосферне повітря та здоров’я людини - Василенко, Леся Олексіївна; Жукова, Олена Григорівна (Київський національний університет будівництва і архітектури, 2019)
В роботі предоставлена інформація щодо основних видів антропогенного впливу на атмосферу та здоров'я людини, причини зниження здатності до самоочищення атмосфери та параметрів від яких залежить ефективність.
Keywords: атмосфера; антропогенний вплив; ксенобіотики; забруднення; екологічні наслідки