Використання психокорегуючої підготовки у гандболістів - Андріянова, Валентина Анатоліївна; Полятикіна, Кіра Вадимівна (Ліра-К, 2025)
Гандбол - це командний вид спорту, що вимагає високої фізичної підготовки, тактичної майстерності та психологічної стійкості. Психокорегуюча підготовка спрямована на оптимізацію психологічного стану спортсменів, що суттєво може вплинути на їх продуктивність. Вона охоплює різні аспекти, які впливають на їхню продуктивність, командну взаємодію та загальний стан.
Keywords: кафедра фізичного виховання і спорту; психокорегуюча підготовка; гандбол; психологія; впровадження психологічних методів; 796.322