Напрями законодавчого удосконалення виконання підготовчих і будівельних робіт та введення в експлуатацію об'єктів будівництва підвищеного ризику - Мамонтов, Ігор (КНУБА, 2025)
У роботі здійснено аналіз соціальної зумовленості і окреслено пропозиції законодавчого удосконалення виконання підготовчих і будівельних робіт та введення в експлуатацію об'єктів будівництва через поглиблення диференціації процедур залежно від класу наслідків та функціонального призначення цих об'єктів підвищеного ризику.
Keywords: будівельне право; державний архітектурно-будівельний контроль і нагляд; антикорупційна політика; об'єкт будівництва підвищеного ризику; клас наслідків