Нова естетика медіа-архітектурного синтезу - Трофимчук, С. М.; Костенко, О. Я. (КНУБА, 2014)
У статті визначені особливості нової естетики та складові естетичної структури об’єктів медіа-архітектурного синтезу, введені поняття медіа-фактура та медіа-текстура.
Keywords: медіа-архітектурний синтез; медіа-фактура; медіа-текстура; естетика; композиція; зміст; медиа-архитектурный синтез; медиа-фактура; медиа-текстура; эстетика; композиция; содержание; media architectural synthesis; media texture; media facture (relief pattern); aesthetic; design; content