Туризм, як фактор розвитку сучасних сакральних комплексів Києва - Бачинська, О. В. (КНУБА, 2010)
у статті розглядаються специфіка релігійного туризму та його напрямків, фактори, що впливають на його розвиток, історичні особливості формування Києва, що створюють своєрідні умови сучасного релігійного життя міста та можливості розвитку галузі релігійного туризму, спрямованого на сучасні сакральні споруди Києва
Keywords: каф. інформаційних технологій в архітектурі; туризм релігійний; напрямок; фактор; Київ; релігія; сучасність; храм; 726.1(477.411); 379.85:726(477.411)