Сенсорний аналіз : методичні вказівки до виконання контрольних робіт - Ляліна, Наталія Петрівна; Юдічева, Ольга Петрівна; Самойленко, Антоніна Анатоліївна (КНУБА, 2022)
Містять рекомендації до виконання контрольної роботи з кожної теми. Наведено перелік рекомендованої літератури до кожної теми. Призначено для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» денної та заочної форм навчання.
Keywords: аналіз сенсорний