Класи поперечних перерізів сталевих конструкцій за вітчизняними та європейськими нормами - Білик, А. С.; Ковалевська, Е. Е. (КНУБА, 2016)
Показано рівень адаптації нормативних документів з проектування сталевих конструкцій за європейськими нормами і їх структуру. Наведено порівняння вимог до класів поперечних перерізів за вітчизняними і європейськими нормативними документами з проектування сталевих конструкцій.
Keywords: стійкість; міцність сталевих конструкцій; живучість; початкові недосконалості; класи перерізів