Вирішення питання створення безбар'єрної архітектури та простору в контексті міста Києва - Жовква, О. І. (КНУБА, 2013)
У статті розглянуто питання необхідності формування комфортного міського середовища для пересування людей з обмеженими фізичними можливостями, а також питання проектування об‘єктів архітектури із врахуванням потреб даних громадян. У статті також наведені рекомендації щодо проектування та габаритних розмірів окремих функціональних зон ділянок проектування та об‘єктів.
Keywords: безбар'єрне середовище; безбар'єрна архітектура; маломобільне населення