Принципи формування екологічної архітектури - Кавецька, Н. С.; Самойлович, Валентин Васильович; Юнаков, Сергій Федорович (КНУБА, 2019)
Узагальнено світовий досвід розвитку екологічної архітектури, визначені основні принципи та прийоми її формоутворення. The article discusses the relevance of ecological architecture, the principles and methods of its implementation. Ecological architecture is a new way of life, a new vector of thinking
Keywords: екологічна архітектура; світовий досвід; ресурсозбереження; втілення в практику; ecological architecture; world experience; resource conservation; implementation in practice