Визначення зсувонебезпечних ділянок за результатами геодезичного моніторингу - Зуска, А.В. (КНУБА, 2014)
На підставі геодезичного моніторингу установлено, що нерівномірно розподілені по площі вектори зміщень зсувних точок у просторі і геометричні параметри гідрогеологічної будови схилу в цих точках представляють кінематичну модель зсувного процесу, зображення якої в ізолініях дає змогу визначати зсувонебезпечні ділянки, інтенсивність та напрямок зміщень.
DEFINITION OF LANDSLIDEON THE RESULTS OF GEODETIC MONITORING
Определение оползнеопасных участков по результатам геодезического мониторинга
Keywords: моніторинг геодезичний; процеси зсувні; ділянки зсувонебезпечні; параметри змішень; геометричні параметри будови схилів; кінематична модель зсувного процесу; 528.022:624.131.5