Комп’ютерна графіка та моделювання: конспект лекцій - Шабала, Євгенія Євгенівна (КНУБА, 2022)
Розглянуто основні визначення та види комп’ютерної графіки та моделювання та їх застосування. Призначено для студентів спеціальностей 123 «Комп’ютерна інженерія» та 125 «Кібербезпека»
Keywords: графіка комп'ютерна; моделювання комп'ютерне