Мікропориста структура грубих базальтових волокон і їх структурні характеристики - Гоц, В. І.; Пальчик, П. П.; Майстренко, А. А.; Бердник, О. Ю. (ОДАБА, 2019)
Вимоги нормативних документів по теплозахисту будівель і споруд обумовили сталу тенденцію по створенню нових матеріалів , які забезпечують роботу конструкцій і обладнання в умовах інтенсивного впливу деструктивних факторів зовнішнього впливу.
Microporous structure of tough basalt fibers and their structural characteristics
Keywords: мікропориста структура; базальтові волокна