Побудова транспортно-технологічної схеми виробництва продукції будівельної галузі - Майстренко, Алла Анатоліївна; Амеліна, Наталія Олексіївна; Бердник, Оксана Юріївна; Петрикова, Євгенія Миколаївна (КНУБА, 2024)
Розглянуто основні підходи щодо побудови транспортно-технологічної схеми виробництва продукції. Призначено для здобувачів другого (магістерського) рівні вищої освіти спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія» за ОПП «Технології будівельних конструкцій, виробів і матеріалів».
Keywords: конструкцї будівельні