Підвищення вогнестійкості гіпсокартонних плит - Захарченко, Петро Володимирович; Гавриш, Олександр Михайлович; Калугіна, Ольга Миколаївна (Тов-во "Знання" України, 2013)
В статті розглянуто шляхи створення ефективних композиційних дисперсних систем для подальшого використання в виробництві гіпсокартонних плит підвищеної пожежостійкості. Наведені результати досліджень по введенню цеоліту в гіпсове в’яжуче. In the article the way of effective composite dispersions for use in the manufacture of gypsum board increased ﬁ re resistance. The presented results of studies on the introduction of the zeolite in the gypsum binder.
Keywords: плити гіпсокартонні; плита Фаєрборд; гіпсова плита Кнауф Діамант