Порошкові лакофарбові покриття для захисту металевих виробів та конструкцій - Гоц, В. І.; Ластівка, О. В.; Томін, О. О.; Ковальчук, О. Г. (Харків: ХНУБА, 2020, 2020)
Будівельні матеріали, вироби і конструкції під час експлуа- тації безперервно піддаються впливу навколишнього середовища. Шкідливий вплив атмосферних опадів, газу, пилу, що містяться в повітрі, почергове зволоження і висихання, різкі перепади темпе- ратур, процеси вивітрювання ‒ всі ці фактори скорочують терміни служби будівельних матеріалів, виробів, конструкцій, погіршують їх експлуатаційні та декоративні властивості.
Keywords: порошкові лакофарбові покриття; довговічності будівельних металевих виробів