Особливості дивергентного мислення щодо створення нових ідей та форм - Меженна, Н. Ю. (КНУБА, 2014)
Особливості дивергентного мислення щодо створення нових ідей та форм анотація. розглянуто складності психології людини щодо створення нових ідей та форм.
Keywords: психологія; дивергентне мислення; творча ідея; психология; дивергентное мышление; творческая идея; psychology; divergent thinking; creative idea