Довоєнні і повоєнні часи, як період остаточного становлення індустріальної культури України - Житкова, Н. Ю. (КНУБА, 2015)
В роботі розкрито: особливості формування архітектури промислових будівель довоєнних і повоєнних часів; розширення і поглиблення надбань типізації та уніфікації; корінні засади формування естетичних властивостей промислових будівель, як органічної похідної технології; розробку і впровадження корінних засад соціальної інфраструктури.
Keywords: промислові будівлі; типізація та уніфікація; технологія; соціальна інфраструктура; естетика; архітектурні стилі