Регіональна політика в у мовах військово-політичного конфлікту на сході України : сучасні виклики - Пилипенко, Олександр Євгенійович (Економічна думка, 2016)
Регіональну політику уряд України проводить у надзвичайно складних умовах військово-політичного конфлікту у східих областях держави. Даний вид політики на сучасному етапі розвитку країни покликаний подолати нерівномірність економічного розвитку її різних територій.
Keywords: військово-політичний конфлікт; регіональна політика; 332.14:355(477)