Структура та принципи побудови об’єктно-оріентовної моделі житлової групи будинків - Мамедов, А. М.; Міщенко, О. Д.; Ященко, М. О. (КНУБА, 2013)
Розглянуто об'єктно-орієнтований підхід до організації та структуризації містобудівних даннях з метою створення муніципальної геоінформаційної системи для управління містом, представлена методика побудови UML- діаграми класів на прикладі житлової групи будинків.
Keywords: геоінформаційа система (ГІС); універсальна мова моделювання UML; каталог класів об’єктів; модель; житлові території