Концентрична модель багатовекторного управління програмами розвитку фінансових систем - Бушуєв, С. Д.; Ярошенко, Р. Ф.; Ярошенко, Т. О. (КНУБА, 2012)
Розглянуто принципи та архітектура концентричної моделі системи багатовекторного управління програмами розвитку фінансового сектору за умов турбулентності оточення. Визначені ключові принципи методології багатовекторного управління програмами розвитку.
Keywords: управління розвитком фінансових систем; турбулентність; концентрична модель багатовекторного управління