Визначення морального зношення прибудинкових територій - Лісниченко, С. В. (КНУБА, 2007)
В статті розглядається методика визначення морального зношення елементів благоустрою прибудинкових територій житлових будинків, наявність яких є обов’язковою відповідно до державних будівельних норм.
Keywords: фактори навколишнього середовища; моральне зношення прибудинкової території; елементи благоустрою; ДБН 360-92**