Інклюзивна освіта – крок до подолання соціальних та архітектурних бар’єрів - Воробей, О. В. (КНУБА, 2012)
В статті розглядається зміст інклюзивної освіти, як невід’ємної ланки сучасної європейської моделі соціального устрою. Висвітлюються основні принципи створення доступності дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів для дітей з особливими освітніми потребами
Keywords: інклюзивна освіта; інноваційний розвиток освіти; інклюзія; інтеграція; безбар’єрна архітектура; інклюзивна група