Архітектура закордонних мусульманських духовнонавчальних установ на прикладі Росії (Санкт-Петербург, Москва, Казань) - Жовква, О. І. (КНУБА, 2013)
У статті розглянуто питання формування в Російській Федерації мусульманських релігійних освітніх закладів, в т.ч. при культових спорудах, на прикладі Санкт-Петербурга, Москви та Казані. Також приділена увага архітектурі мусульманських культових споруд та організації навчальноосвітнього процесу
Keywords: медресе; мусульманські духовні навчальні заклади