«Ядро» моделі будівельного об'єкта на основі базового набору графічних примітивів та атрибутів - Бородавка, Є. В (КНУБА, 2013)
Розглянуто елементи будівельного об'єкта та їх моделі подання на кожному етапі його життєвого циклу. Визначено базові геометричні примітиви для моделювання кожного елемента, а також розглянуто основні атрибути, що їх описують.
Keywords: будівельний об’єкт; елемент; геометричний примітив; атрибут; зв’язок