Дослідження доступності закладів громадського обслуговування в Городенківській ТГ - Комар, Ксенія (КНУБА, 2025)
У роботі досліджено доступність закладів громадського обслуговування в Городенківській територіальній громаді. Проаналізовано забезпеченість населення адміністративними, культурними, освітніми, медичними та логістичними послугами. Запропоновано напрями оптимізації інфраструктури та підвищення якості послуг для жителів громади.
Keywords: доступність; територіальна громада; інфраструктура; громадські послуги; Городенківська ТГ; освіта; медицина; логістика; просторовий розвиток