Організаційно-економічний механізм формування стратегічних альтернатив для забезпечення інноваційної ефективності діяльності будівельного підприємства - Тритинник, Катерина (КНУБА, 2024)
Представлено процес дослідження стратегічних альтернатив для забезпечення інноваційної ефективності діяльності будівельних підприємств. Розглянуто як використання та впровадження сучасних технологій таких як штучний інтелект та нейромаркетинг вплинуть на розвиток підприємства та перебіг всіх його процесів. Досліджено перспективи впровадження цифрових, зелених та інклюзивних трендів у післявоєнну відбудову країни.
Keywords: стратегічне управління; хмарні системи; інноваційний розвиток; штучний інтелект; нейромаркетинг; 658:004