Нормативно-правове забезпечення енергоефективного будівництва: сучасні тренди та виклики - Ткаченко, Володимир Володимирович; Климчук, Марина Миколаϊвна (КНУБА, 2018)
У рамках гармонізації нормативно-правових актів у сфері енергоефективності будівництва з європейськими нормами Верховною Радою України прийнято Закон «Про енергетичну ефективність будівель», який регламентує введення сертифікації енергоефективності будинків.
Keywords: нормативно-правові акти; енергоефективність будівництва; європейські норми; державні будівельні норми; енергетичний сертифікат будівлі; будівельне законодавство