Ненасильницьке спілкування у взаємодії з клієнтами: нові стандарти для будівельних компаній - Кобзар, А.Ю.; Кубанов, Р. А. (ЕКОІНВЕСТКОМ, 2025)
У сучасному архітектурно-будівельному бізнесі ефективна комунікація між менеджерами та клієнтами є критично важливою для успішної реалізації проектів. Часто саме якість взаємодії визначає рівень задоволеності клієнта, його готовність до співпраці та лояльність до компанії. Ми пропонуємо використовувати теорію ненасильницького спілкування як інструмент для покращення комунікації, зниження конфліктності та підвищення ефективності управління. Цей підхід базується на емпатії, уважному слуханні та чіткому вираженні потреб, що дозволяє будувати довірливі стосунки навіть у складних ситуаціях.
Keywords: взаємодія з клієнтами; ненасильницьке спілкування