Актуальні питання регіональної політики в контексті розвитку будівельного комплексу - Куліков, Петро Мусійович (Карт-Бланш, 2015)
Розвиток будівельного комплексу все частіше називають освоєнням простору методами будівництва.
Keywords: розвиток будівельного комплексу; аспект регіональної політики; 332.14:69