Використання сучасних матеріалів для гасіння вібрацій при геодезичних вимірюваннях - Богданов, С. С. (КНУБА, 2012)
Представлені сучасні матеріали для гасіння вібрацій, а також розглянуто методику розрахунка віброізоляційного матеріалу. Показана необхідність раціональної установки і ефективна експлуатація віброізоляторів при геодезичних вимірюваннях.
Keywords: сучасні матеріали; гасіння вібрацій; методика розрахунку віброізоляційного матеріалу; геодезичниі вимірювання; експлуатація віброізоляторів; установка віброізоляторів; 528.4