Дитячі ігрові простори в умовах щільної міської забудови - Ковальська, Оксана Євгенівна (КНУБА, 2019)
The article describes various types of children playground spaces, recommends their placement in dense urban areas, considers zoning variants for different ages of children, suggests architectural and planning solutions for sites, makes recommendations on the use of playing equipment for children with different physical capabilities. У статті описані різноманітні типи дитячих ігрових просторів, надані рекомендації щодо їх розміщення у щільній міській забудові, розглянуті варіанти зонування з врахуванням різного віку дітей, запропоновані архітектурнопланувальні рішення майданчиків, надані рекомендації щодо використання ігрового обладнання для дітей з різними фізичними можливостями.
Children recreation spaces in the dense urban areas
Keywords: children recreation space; playground; dense urban development; дитячий ігровий простір; дитячий майданчик; щільна міська забудова