Про можливість використання безпілотних літальнихапаратів (БПЛА) для оновлення топографічних планів - Старовєров, Володимир Сергійович; Ковальов, М. В.; Мельник, О. В.; Кривов’яз, Є. В. (КНУБА, 2018)
Визначена необхідність оновлення топографічних планів у зв’язку зі змінами місцевості. Зазначено, що існуючі методи оновлення топографічних планів вимагають значних матеріальних затрат. Розглянуто основи застосування різних видів безпілотних літальних апаратів (БПЛА) для проведення аерофотознімання місцевості з подальшим автоматизованим опрацюванням результатів. Наведені технічні характеристики БПЛА.
Про возможность использования беспилотных летальных аппаратов (БПЛА) при обновлении топографических планов
ABOUT THE POSSIBILITY OF THE USE OF SAFETY LITERAL APPLIANCES (UAV) FOR UPGRADING TOPOGRAPHIC PLANS
Keywords: оновлення топографічних планів; безпілотні літальні апарати; аерофотознімання; обновление топографических планов; беспилотные летательные аппараты; аэрофотосъемка; updating of topographical plans; unmanned aerial vehicles; aerial photography