Нормативна грошова оцінка земель громад як важливий інструмент економічного механізму управління земельними ресурсами - Боцуляк, Б. І. (ЕКОІНВЕСТКОМ, 2024)
Територіальні громади (ТГ) набули повноважень із розпоряджання землями державної власності, які розташовані у межах їхніх територій. За для збереження банку землі ТГ законодавством встановлено заборону для органів державної влади, а саме: облдержадміністрації, райдержадміністрації та територіальні органи Держгеокадастру, на розпорядження земельними ділянками державної власності, права щодо яких не є зареєстрованими за територіальними громадами.
Keywords: ВСП "Інститут інноваційної освіти КНУБА"; оцінка земель; управління; земельні ресурси; 332.64