Strategies for mitigation and adaptation to climate change for the construction industry of Ukraine [Electronic resource]: methodological instructions for practical work - Vasylenko Lesya Oleksiivna; Tkachenko Tetyana Mykolayivna; Kravchenko Maryna Vasylivna; Fedorenko Stanislav Valentynovych (КНУБА, 2025)
Contains practical works and solutions to them, theoretical information, basic concepts, a list of recommended reading. Designed for applicants for the second (master's) level of higher education in the specialties E2 “Ecology”, G2 "Environmental Protection Technologies. Містить практичні роботи та їх розв’язання, теоретичну інформацію, основні поняття та список рекомендованої літератури. Призначені для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальностей E2 «Екологія», G2 «Технології захисту навколишнього середовищі.
Стратегії пом'якшення наслідків зміни клімату і адаптації до неї для будівельної галузі України [електронний ресурс] : методичні вказівки до виконання практичних робіт
Keywords: climate