Політична конфліктологія - Згурська Валентина Леонідівна (My University, 2021)
Подано плани практичних занять, методичні рекомендації до практичних занять, тематику та рекомендації щодо написання індивідуальних завдань, есе, особливості політики щодо академічної доброчесності, щодо відвідування, питання підсумкового контролюю, список рекомендованої літератури. Призначено для аспірантів спеціальності «Політологія».
Keywords: теоретико-методологічні засади політичної конфліктології; політична конфліктологія; об’єкт та предмет політичної конфліктології; функції конфліктології; конфліктологічні концепції; поняття політичного конфлікту; структура конфлікту