Охорона праці : методичні вказівки до виконання розділу «Охорона праці» в дипломних проектах магістрів - Клімова, Ірина Володимирівна; Франчук, Юрій Йосипович; Мойсеєнко, В’ячеслав Вадимович (КНУБА, 2023)
Містять загальні положення до виконання розділу «Охорона праці»: зміст завдання та розділу, приклади аналізу шкідливих і небезпечних виробничих факторів, склад основних проектних рішень з безпеки праці в проектно-технологічній документації у будівництві та цивільній інженерії, список рекомендованої навчально-методичної, законодавчої, нормативно-правової та нормативної літератури, а також вимоги до оформлення розділу. Призначено для студентів спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія», спеціалізації «Теплогазопостачання та вентиляція» усіх форм навчання.
В авторській редакції.
Keywords: кафедри технологій захисту навколишнього середовища та охорони праці; охорона праці