Передумови формування житла для молоді в Україні - Федченко, О. В. (КНУБА, 2010)
Анотація: у статті аналізуються результати соціологічного дослідження серед молодих сімей щодо організації житлового середовища. Виявлення вимог жителів до архітектурно-планувальної організації квартири та будинку - лежить в основі ефективного проектування житла. Ключові слова: соціологічне опитування, житло для молоді, архітектурно-планувальні особливості, соціальне, приміщення для обслуговування.
Keywords: соціологічне опитування; житло для молоді; архітектурно-планувальні особливості; приміщення для обслуговування; 728.1