Управління розвитком міст - Міщенко, О. Д.; Чередніченко, П. П. (КНУБА, 2016)
Розглянуто навчальний посібник д.т.н., професора Клюшниченко Є.Є. «Управління розвитком міст», виданий для студентів спеціальності «Міське будівництво і господарство».
Keywords: місто; житло; містобудівний розвиток; містобудівні заходи; база розвитку міст; державне управління в сфері містобудування; адміністративне управління містом; містобудівні вирішення; місторегулювальна документація; генеральний план міста; город; жилье; градостроительное развитие; градостроительные мероприятия; база развития города; государственное управление в сфере градостроительства; административное управление развитием города; градостроительные решения; градорегулирующая документация; генеральный план города; town; housing; town planning development; town planning arrangements; town development basis, state administration in the town planning field; town planning decisions; town planning regulation documentation; town master plan; 711.4