Проектування міських територій - Сингаївська, О. І.; Биваліна, М. В.; Васильєва, Г. Ю.; Уcова, О. С.; Чередніченко, П. П. (КНУБА, 2019)
розглянуто підручник «Проектування міських територій», підготовлений авторським колективом Харківського національного університета міського господарства ім. О.М. Бекетова під редакцією кандидата архітектури, професора В. Т. Семенова та доктора технічних наук, професора І. Е. Линник. Являє собою першу із двох частин видання. Перша серія «Міське будівництво та господарство». Підручник призначено для студентів вищих навчальних закладів освітньо-професійної програми підготовки бакалаврів і магістрів «Міське будівництво та господарство» спеціальності «Будівництво та цивільна інженерія» галузі знань «Будівництво та архітектура».
Keywords: міська територія; проектування міських територій; мікрорайон; житловий район; міське будівництво та господарство; міська екологія; міські вулиці і дороги; міський транспорт