Вплив випадкових факторів на теплопровідність будівельних огороджувальних конструкцій - Наголкіна, З. І. (КНУБА, 2013)
Досліджуються деякі властивості розв’язку стохастичного рівняння, що моделює процеси тепло-масопереносу в випадково неоднорідному середовищі, яким є в окремих випадках зона використання будівельних огороджувальних конструкцій.
Keywords: огороджувальні конструкції; рівняння теплопровідності; випадкові фактори; стохастичне рівняння; функціональний простір; необмежений оператор; еволюційне рівняння; розв’язок рівняння; мультиплікативне представлення розв’язку