Символіка ратуші XVII – XVIII століть у соціокультурному просторі міст Галичини - Рибчинський, О. В. (КНУБА, 2015)
Ратуші, як головні світські споруди, представляють знакову систему міст Галичини, визначають урбаністичну класифікацію та регіональну специфіку. У статті розглянуто об’ємно-просторові характеристики архітектури ратуш у зв'язку з особливостями розвитку міського простору.
Keywords: символіка ратуші; місто Галичини; опис архітектури